Thread: Evrovizija
View Single Post
Old 25-05-2008, 01:26 AM   #89
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Evrovizija

Meni se bas pesme nisu svidele. Vise od polovine su bili drski plagijati. Ajd, da ne nabrajam puno, ali pustite na primer Maltu i umesto "Vodkaaaa", pevajte "Freedooom". Ako nisu maznute cele, a ono motivi su prstali...
Otpevajte strofu "Skadarske" od Galije, pa neka neko kaze na koju mu pesmu lici...
Izgledalo mi je super, zvuk prosek, koliko to na RTS-u moze da zvuci. Nisam gledao sve, vec samo poslednjih nekoliko iz druge veceri i nekoliko poslednjih veceras. Gledao sam one retrospektive, pa sam na kraju ipak cuo sve pesme.
Cini mi se da nije bilo nekih tehnickih propusta, sto je prava retkost za nas (opet se ogradjujem da nisam sve ispratio, pa je mozda nesto i bilo, a da ja ne znam).
Oni komentatori su blagi uzas bili, ko god da su.
Sistem glasanja i dalje takav da mogu da pobede samo zemlje sa jakom dijasporom.
Mada, razmisljao sam... Tesko da bi bilo sta drugo bilo pravednije...
Ono sto sam veceras primetio je da su svi pevali fals.
Odbijam da poverujem da monitoring nije bio dobar, ali suvise je simptomaticno, da bi bilo slucajno...
Na prvoj (zvanicnoj) probi Beovizije, Bili su razni pevaci i Jelena Tomasevic, koja je za klasu bila bolja od svih ostalih. To je bilo jako ocigledna razlika.
Veceras je pevala neuporedivo losije nego na Beoviziji. Tacnije, mislim da je nisam cuo da je ikada losije pevala. delovala mi je jako uplaseno, dekoncentrisano i kao da je zelela da se sto pre zavrsi...
Ne znam... Mozda gresim oko simptoma, tj. uzroka, ali sam zaista ocekivao mnooogo vise od nje.
Steta...

Ono sto mi je utisak sve vreme (osim sto nikada nisam bio ljubitelj Eurosonga), to je da koliko je god Eurosong bio daleko od sustine, tj. od muzike, e, sada je jos duplo dalji.
Utuci toliki novac i rad u "matrica festival" je ravno.... Ajde da se ne izrazavam, ali kapirate sta hocu da kazem...
Bitnije je kako izgleda, nego sta se cuje i to je jako zalosno.
Zato pesme i jesu takve... Niko i ne slusa vise, pa prolazi sve...

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote