Quote:
Originally Posted by Rhino
Evo konacno posle rada drugim ljudima da se okrenem malo i na sebe.....
Znaci lagano sam se priblizio kraju pisanja/komponovanja/aranziranja svog albuma konacno
I eto izgleda da je doslo vrijeme za mixanje..... Krenuo od ove stvari, evo ga danasnji uradak, verzija uno... Sad posle sat-dva, kapiram da sam bas pretjerao sa visokima, ali to je najmanji problem za sredit..
Vokali su inace snimljeni na sm58  /fokusrajt voice master (do kondezatora se tog dana nije moglo). I najvjerovatnije ce da ostane tako jer smo nas cetvoro rastrkani u 4 grada, te se necemo skupiti (svi) sve do kraja jula....A zatupili da snimamo bas tog dana, jer smo noc ranije (citava ekipa m.c.-ja sa numere) bili na nekom elektronskom partiju gdje su posjetioci bili preeeevise drugs raspolozeni... Pa mi brzopotezno napravismo malo parodije oko svega toga, i popodne na snimanje odma
Iskritikujte sto vise mozete  A ja cu vec odluciti koje da uzmem u obzir  .. Pozdrav
http://www.sendspace.com/file/0y6y34
|
Kasno je pa ne mogu sad lepo da pojacam da cujem...Ali sam odma na keca primetio nesto sto moras da ispravis, ovaj glavni duboki synth, ista je melodija ko za Space Nigrutin, pazi, mozda si sugestvino odsvirao isto...A danas cu da lepo preslusam pesmu i dam komentar ovako...