Quote:
Originally Posted by OFF
Naprotiv
Najbitnija informcija mi je eventualna razlika u zvuku izmedju raznih Podova za koju kazes da ne postoji. TAkodje, ako je to sve bolje od NI GR ili amplitube i sl..... 150e je cena jednog solidnog di-boxa
Ima li konflikta nekad izmedju npr UX2 i glavne zvucne?
E, da....ako gitarista ima svoju omiljenu od/dist pedalu (neki DS2, MZ, Big M..... nebitno), smem li da povezem neki pod (npr UX2) posle te pedale i da ga trtiram kao klasican amp?
|
Nemoj da uzima? Toneport UX nikako, osim ako nema? audio kartu pa ti trebaju ulazi izlazi i mikrofonski preamp, ?to dobija? uz UX. Pogledaj gold VST pack Line6-a, tu dobije? DI, vi?e modela nego sa toneportom plus jo? i to isto kao vst pluginovi, a razlika u ceni nije neka. Uostalom pogledaj i sam uporedi na sajtu.
Razlika u zvuku kod podova postoji između starih POD-ova, tj keca, POD-a 2.0, POD PRO-a, floor POD-a i sprava koje su zasnovane na Gearbox software-u. Znači ako ima Gearbox, to je novija generacija modelinga, nije bitno nu?no da je sam proizvod novijeg datuma, po?to Line6 jo? uvek rabe staru tehnologiju za neke proizvode.