Thread: Snimanje bubnja
View Single Post
Old 21-05-2008, 01:43 AM   #23
RokStudio
Member

RokStudio's Avatar

Default Re: Snimanje bubnja

Glavni uvoznik Yamahe je Mitros Music a Rolanda, čini mi se, Mega Music ali i jedno i drugo ima? i po drugim radnjama u Bgd (Sky Music, Lyra Style, Artist Systems...)... googlaj [za moderatora - ako je nabrajanje prodavnica zabranjeno, bri?i ovaj deo]

Pod "drugo" sam mislio npr. neki set kao taj moj Hart, samo sam hteo da ka?em da su Yamaha i Roland jedini igrači samo u Evropi, dok u USA ima? jo? nekoliko zanimljivih alternativa.

Hihat - da, jeftiniji modeli se sastoje od pedale koja određuje da li će se čuti otvoren ili zatvoren zvuk, dok ulogu hihat-a igra običan pad ili gumena činela. Ako ?eli? ne?to ?to liči na pravi hihat, dakle iz 2 dela koja se mrdaju i pedalu povezanu ?ipkom da bude tačno ispod - ima i to, naravno skuplje. Pogledaj modele pa će? naći. Postoji i nekoliko re?enja za kick.... elektronski bubnjevi su velika oblast i da bi napravio pravu odluku ?ta će? da uzme?, kao i za druge stvari, mora? pa?ljivo i dugotrajno da se o tome informi?e? - ili da jednostavno da? $5000 i uzme? najbolje
RokStudio is offline   Reply With Quote