View Single Post
Old 20-05-2008, 12:19 AM   #6
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Smile Re: Ko je ko na Rumskom

Postovanje svima

Rodjen sam 17.08.1984 godine u Somboru. Posto sam izgleda povukao neke gene na oca eto i mene u muzici od svoje 7. godine kad sam prvi put svirao sa mojim starim bongose u nekoj svadbici mislim da su bili neki Amati Od 12te godine sviram bubnjeve ( Amati ) u svom prvom bendu i ubrzo kupujem Yamaha Power V i full komplet cinela (hit-hat, ride..) Paiste 2002, Remo plastike.... bilo i nekih elektricnih bibnjeva i tako... Od 17 godine osnivam novi bend u kome sam svirao klavijature ( DX 7 jos je imam) i pevao. Svoje autorske pesme i neku ozbiljniju pricu pocinjem ulaskom u DX MUSIC STUDIO ( Pozzz Dexxy ) i tu snimam 10 pesama koje izdaje pgp-rts u septembru 2004 godine. 2005 Singl Idi s drugim i Vece Novih zvezda Zrenjanin fest. 2006 Singl Sanjam ZR i 2007 Suze su iste vere ( aranzman nas Oggy ). Snimio sam 4 spota sto se toga tice. Imao sam priliku da u radu na pesmama i snimanju istih u studiju saradjujem sa mnogo dobrih muzicara ( Aleksandra Milutinovic, Leontina...). Za protekle 3 godine nastupao sam samostalno, koncerti sa svojim bendom, u raznim kombinacijama ( Paja Vuckovic, eks Neverne Bebe, Flamingosi, Lane Gutovic cak...) na prostorima eks-yu ( Hotel Yugoslavija, Interkontinentel, Jezero, Bomi, Leopold, Ambasador, dosta diskoteka, BG klubova, domova kulture, sportskih hala,...). Urednik sam i vlasnik radio emisije ,,Moj izbor za vas,, na radio Apatinu ( gosti neki, Neverne Bebe, Garavi Sokak, Vanja Bulic, Dzimi Barka...). Glavni producent Ribarskih Veceri leto 2007 gde su nastupili ( Van Gogh, YU Grupa, Dejan Matic,...). Komponovao sam po malo i pesama za kolege ( pop, rok, cak i turbo ). Clan sam nekoliko humanitarnih organizacija. Sve u svemu za ove 23 godine sam ostvario neke svoje ciljeve ali se kod mene granice istih svakog casa pomeraju. Ostaje mi jos da nastavim sa svim ovim ( na pravom putu iskljucivo ) i da polako zavrsavam svoj muzicki studio.
Najveca radost mi je bila svakako izlazak prvog albuma za pgp, secam se da smo ja i Shaja iz DX Studija pocepali kutiju sa CDeovima i poceli da ih bacamo od srece po studiju i naravno sto sam uspeo ( bar na blic ) da upoznam jednog od mojih decackih idola Olivera Dragojevica. Ziveo sam 3 godine na NBG ali ipak mi najlepse u rodnoj Prigrevici i na relaciji Apatin-BG-I ko zna...
Eto toliko od mene u ovom tekstu za sada i drago mi je sto prisustvujem na ovom veoma dobrom forumu. Ziveli!!!!!
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote