View Single Post
Old 19-05-2008, 04:47 PM   #3
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Default Re: Odnos sa klijentima

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Mislim da je ovo pravo pitanje za tebe, posto si ti "gost" kojega karakterise da vrlo cesto radi za druge i to dugi niz godina (placeni ubica ).
Dakle, pravi studijski zanatlija i upravo zato sam se sa odusevljenjem slozio da ti budes "gost", jer se to nekako i najvise uklapa u temu foruma.
Isto tako se nadam da cemo ovde videti i Deju Vuckovica, Peru Kaludjerovica i druge "vladare iz senke", tacnije one koji su krivi kad pesma ne valja, a kada je super, onda je zasluzan autor

Svi mi dobro znamo koliko ljudi umeju da rade lose svojoj sopstvenoj pesmi tako sto dodju u studio i krenu producentu, mix majstoru, ili kome vec... da dele savete, ubedjeni da najbolje znaju sta je dobro za njihovu pesmu, pa gore pomenutog nesrecnika dovode u situaciju namerno pravi gresku.

Nekada je ljudima tesko objasniti da njihova zelja i trip mogu da imaju katastrofalne posledice po pesmu, da se to ne radi tako, da su svoj posao odradili i da je najbolje da imaju poverenja i idu kuci

Pritnaces da su to jako nezgodne i neprijatne situacije... sa ljudima je najteze, a narocito sa onima stto misle da sve znaju.

Kakvim metodama pribegavas u takvim situacijama?
Pravis nekakav kompromis, zrtvujes pesmu (kad je vec zapeo), pretis da neces da radis svesno pogresno?

Dobro si opisao "koliko ljudi umeju da rade lose svojoj sopstvenoj pesmi tako sto dodju u studio i krenu producentu, mix majstoru, ili kome vec... da dele savete, ubedjeni da najbolje znaju sta je dobro za njihovu pesmu, pa gore pomenutog nesrecnika dovode u situaciju namerno pravi gresku"

A cim nesto ne valja...kriv je onaj koji je mixao

I ja sam za Deju, i Peru.....I naravno Manley.

Dexxy is offline