Thread: predlog opreme
View Single Post
Old 19-05-2008, 10:30 AM   #14
grada27
Senior Member

Default Re: predlog opreme

Steta sto nemam love za jedan analog summing ustvari video sam nesto jeftino http://www.smproaudio.com/index.php?...ask=view&id=26
za to bih mozda i imao, ali da li ima smisla uzimati tako nesto bez kvalitetnog ad/da ili barem samo ad gde bih snimak vratio nazad u komp mixduown,mada bilo bi lepo i slusati preko istog konvertera,jos nesto zanima me razlika izmedju aktivnog I pasivnog summinga?

Jos nesto me zanima posto imas NEVE 8801 da li je moguce koristiti nezavisno eq,kompressor bez pre ampa,(radi se o jednom signalu)nisam imao vremena da vidim.Kod uad-a 6176 sigurno moze, pa sam mislio da pravim neke kombinacije izmedju njih u zavisnosti od potreba,(blize sam objasnio u predhodnom postu,nisi me razumeo) da li je to moguce?Posto UA 6176 ima tu ogromnu razliku izmedju 1:1 i 4:1 ratio,tako da ce mi Nedostajati 2:1, 2.5:1, 3:1, 3,5:1 pogotovo za vokal,mada pricam napamet spravu nisam cuo niti probao, samo iz onoga sto vidim na njoj(ima slike u predhodnom postu)

Ponavljam pitanja jer sam ostao bez odgovora koja su mi jako bitna.Nadam se da nisam preterao u svojoj nestrpljivosti.

Veliki pozdrav!

Last edited by grada27; 19-05-2008 at 10:45 AM.
grada27 is offline   Reply With Quote