pazi ovako primer: ja sam uradio a1 patern i napravio kit za taj patern, cim sam to uradio save-ovao sam kit i nazvao ga mika-a1, da bih znao da je to kit za a1 patern, i posle toga sam uradio jos neke i sve ih sacuvao primer: mika-a2 i mika-a3, i kad sam to sve uradio, otisao sam u song mod, i tamo namestio koliko puta da se ponavlja(opcija repeat) svaki od tih paterna, i sacuvao sam sve to kao song i nazvao mikatechnika, i svi paterni mi stoje kao jedna pesma, sve do "f" paterna

... znaci kad sve uradis, sacuvaj kao song, ili ih pozivaj preko precice "bank pa ako hoces od a do d kliknes na banku dok ne zasvetli lampica na "d" i onda na mute dugme sto bi znacilo da biras patern a i onda na triger pa izaberes koji hoces broj od a paterna. kad bi tako birao banku, onda bi ti ostao bpm iz predhodnog paterna, zato ih pozivaj iz song mod-a i svima im dodeli bitazu koju hoces, i save-uj u song mod kao jedan trek, ne bitno koliko paterna imas.
napomena: svaki put kad promenis nesta u kit-u, obavezno moras da sacuvas, da bi kad sledeci put budes pozivao taj kit, dobio to sto si napravio, znaci a1kit mala izmena i odma save na taj isti kit ukoliko ti se svidja to sto si izmenio, kazem odma da ne bi kasnije zaboravio da save-ujes!