View Single Post
Old 15-05-2008, 11:50 AM   #142
SandRob
ton magistar

SandRob's Avatar

Default Re: renoviranje studija

Quote:
Originally Posted by paki View Post
Svaka cast Sandro,svojski si se potrudio i nadam se da je vredelo.Obrati paznju jos na taj "Macky big knob" jer je steta da ti on na kraju unisti deo truda pokvarivsi slusanje u startu.Praktican je za rad i jako lep ali na zalost pun aktivne elektronike koja mnogo krade od zdravog signala,neko pasivno resenje bi sigurno bolje leglo.Ja sam posle problema sa kontrolerima kod coveka narucio da mi napravi pasivnu varijantu i to nije bilo skupo a radi super.Pozdrav i sve cestitke za trud jos jedanput.
hvala ti na savjetu. evo, jutros sam rijesio i taj problem.
stigli su mi lucid da/ad konverteri i sad sam glavne monitore spojio direktno na lucid da9624 i tako nece bit kompromisa.
big knob cu korisit za gramofon, talk back, nearfield monitore i sl.

bdv: nisan se javlja neko vrime jer san vise izludi od svega ovoga. elektricari su mi napravili instalaciju od koje mi je skoro izgori studio.
i to zbog nekih malih, ambijentalnih svjetala radi kojih su se otopili pgp kabeli. nevjerojatno nesto! bakar se bio toliko deformirao da si ga moga lomit ko suhi prut loze.

sjebali su mi bili i glavnu rasvejtu! stavili su nekakva "stedeca" svjetla koja se napajaju preko trafoa. svaka zarulja (5 zarulja) ima svoj oooogromni trafo i kad bi sve to ukljuci cuo se prilicno jak brum, narocito kad bi se ti trafoi ugrijali.

sad su mi napokon sve sredili i spreman sam za nove radne pobjede.

sad sam u takvom stanju da mogu radit ali akustika mi nije dobra i to je slijedeca i najvaznija "velika stvar" koju moram rijesit.