Thread: Joemeek sixq...
View Single Post
Old 13-05-2008, 12:04 AM   #40
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Joemeek sixq...

Paki... svi mi volimo ulazne i izlazne trafoe... jashta... ali, da li se secas o kojoj klasi uredjaja se pricha ovde? Preamp koji ima trafo obicno kosta vishe...
Najjeftiniji meni poznati, koji bih ja kupio, je UA Solo 610, izuzev ako ne zelis Bratislavovim i mojim stopama, a ljudima koji su spremni da gube vreme i da se malo zaloze i angazuju, preporuchujem i to... ako racunas ulozene pare, isplati se, ako racunas trcanje, vreme i zivce, kosta puno (pozeljan dizel auto )...

Ni FMR RNP nema trafo... sve su to sprave gde se stedi (pored ostalog) na trafou, sto ipak ne znachi da su djubre. FME RNP bi trebalo da bude rupa na saksiji Barem tako kazu... a ako pogledas da to chudance neuglednog izgleda (oni su stedeli na sminci, da bi ulozili u preamp - obrnuti proces ) ima headroom od +26, ili 28 db (ne secam se tacnog podatka), hmmmm... obecava i potkrepljuje famu koja ga prati.

Sto se mene tiche, pitanje je samo da li za te pare nesto bez eq-a. kopresora... gde su sve pare ulozene u preamp, ili mnogo muzike za malo para