View Single Post
Old 12-05-2008, 06:14 PM   #83
paki
Banned

Default Re: Lexicon pcm91 vs VSS3

Jel moguce da je moj post bukvalno shvacen.Napisao sam ga nadovezujuci se na neke druge teme u kojima su ljudi hvalili neke lose sprave iz raznoraznih ubedjenja.Pomenuo sam i Pericu ....Jedno je odavno trebalo da bude jasno nekim ljudima ovde....kada se nema za nesto bolje, radi se cak i sa reverbom iz Nuenda(radim u Logicu,nemam Nuendo zadnjih godina) i moze i da se uradi nesto,ali,ko uspe da uradi nesto sa Nuendovim reverbom jos puno bolje ce nesto da uradi sa PCM 91 npr.Ne treba se slepo drzati filozofije da "ko zna,ZNA.....i sa svim ce svasta da uradi jer neke stvari bez nekih sprava NECE moci da uradi.Covek je covek a sprava je sprava....ja bih samo da te dve stvari razdvojimo a ne da svaka diskusija o SPRAVAMA ima svoj epilog u recenicama tipa "ne treba to ako znas da radis "...onda jos ispadne da oni koji imaju neke bolje sprave ne znaju da rade i da su budale sto su potrosili kes.Takvi u sustini cute,rade i ne potresaju se ali......citati ovde kojekakvo spamovanje,nekada je mucno.Besplatan plug-in porediti sa PCM 91 Ne treba biti ni megaloman pa imati npr. tri kvalitetne miksete u studiju,preamp koji se kupuje na sto rata itd. ali opet,sto rekoste,barem reverb mora biti o.k. i mora da se plati.Legne verovatno i ovaj Nuendov nekada ali.....

Last edited by paki; 12-05-2008 at 06:18 PM.
paki is offline   Reply With Quote