Thread: Joemeek sixq...
View Single Post
Old 09-05-2008, 05:39 PM   #15
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Joemeek sixq...

Quote:
Originally Posted by Reinhardt View Post
ipak, treba biti fer, pa reci da postoji oprema za koju netreba obit banku da se dobije
pristojan sound.

FMR Audio i Joe Meek su IMO, jedine prave best buy firme..(i vishe od toga)
U zivoru nisam chuo da se neko pozalio na FMR RNP, a ako bih chuo, verovao bih da bi taj nezadovoljavajuci usnimak dobio i na DW Fearn npr, zato sam chuo da sto je klasa visa, kavitet raste u finesama, a cena se DRASTICNO uvecava. Jos je tragicnije sto sam se naslushao od "mudraca" sa ovakvom i onakvom opremom takvih smeca od radova, da je to bogu plakati, a takvi po pravilu najvise vole da mudruju i mistifikuju (valjda im je preamp sa smaragddom umesto stakla za power svetlo i mic sa dijamantskim XLR-om jedino cime mogu da se pohvale. Obicno su i mali psi najprgaviji ).

Pazari lepo taj FMR koji je sigurno O.K., ili taj Joe Meek koji je verovatno O.K. i radice O.K., ako ti radis O.K. Kad bude vise para, pazari sta hoces

Samo nemoj mikseve da provlachis kroz bilo sta tog tipa, jer ti sto snimaju iz compa na traku, pa satrake na dat, pa sa dat-a korz preamp, pa opet na traku, pa u comp., jedino sto dobiju je ku*ac na biciklu, u jos gorim slucajevima i bez bicikle...

Da... umalo da zaboravim... jos jedna preporuka... DRUGARSKA!
Ako ti treba preamp, a nemas puno para, gledaj da bude sto jednostavniji, bez ompresora, EQ-a itd... jer to sve kosta, a koliko je ulozeno u sam preamp dobijes kada odbijes cenu svega toga.

Licno misljenje... sad, kako ko hoce...

Last edited by idekius; 09-05-2008 at 05:42 PM.
idekius is offline   Reply With Quote