OOoooo... Cika Boggyyyy...
Jako mi je vazno da mi kompetentan covijek kaze sta misli...
[quote=boggy;202844]Evo, ukratko... pogledaj zalepljene teme (sticky) koje su pokrenuli clanovi Ivan i Dr. Ru ... tamo imas islikano kako to otprilike izgleda i kako su oni to radili.... ne ocekuj spektakl, jer ga ne mozes dobiti nikako sto zbog sobe (koja je premala da bi se ista uradilo da zavredi investiciju), sto zbog tretmana koji je takav da se cenovno uklapa u neveliki budzet... a pri tom ima odlican odnos cena/kvalitet.
Da, detaljno sam propratijo Ivanovu, Dr Ru, SandRob-ovu takodjer situaciju itd, no ti ljudi su radili ispocetka, i svi imaju veci prostor nego ja.. (te je meni ko laiku za akustiku odmah nejasno dali je tretman isti bez obzira na dimenzije sobe), pa mi evo neki dan pecass rece da ga je Primacoustic spasijo, NLP veli da skroz umrtvim prostor, itd.. To je vec par varijanti, ne znam..
Primacoustic kompleti su otprilike u tom istom cenovnom rangu za dati prostor... ako gledamo njihove preporucene pakete (bez prosirivanja i povecanja kolicine) i pri tom je jedina prednost primacoustic paketa sto se lako montira... par sati otprilike treba... u odnosu na ova navedena azmafon resenja... (Ivan i Dr. Ru resenje daje vise za manje ulozenog novca, uz vise rada) najvise zbog realne kolicine apsorptivnog materijala koji se dobije za isti novac, a i zbog efikasnijeg rada, jer se azmafon ne lepi na zid, nego na drveni rostilj... odmaknut od zida... itd..
Ova informacija mi je jako vrijedna.. Iskreno, mislijo sam da se kvalit Primacoustica i Azmafona ni slucajno ne moze mjeriti (konto sam da Primacoustic neuporedivo bolje radi, i umalo ga neki dan ne naruci).. Sad cu se vjerojatno odluciti za Azmafon ili neke slicne materijale, kad krenem raditi.. (jel u dijaspori sam momentalno, a koliko znam ovde mi Azmafon konkretno nije dostupan). Vidit cu..
Samo, ni slutijo nisam da je soba toliko vazna...
U svakom slucaju HVALA druze!!
Pozdrav