View Single Post
Old 06-05-2008, 04:30 PM   #37
Spofolica
Junior Member

Spofolica's Avatar

Default Re: Kucni studio - Ideje i sugestije

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Ako si trefio na loto ugostoljubi me i sagradimo pravi studio , dodajmo još Boggyja i Joku te napravimo nešto da se ceo svijet čudi

Ne trebaš zavjese ako imaš dovoljno velike mobilne absorbere ali znaj da kad češ snimati, cela staklena površina če biti prekrivena sa mobilnim apsorberima.
Napravi tu staklenu površinu tako da ne vibrira, neka budu kvalitetni prozori...

Vidim, da te ne zanima kakvu buku češ praviti susjedima, nadam se da nema koji kakav "zaboravljen" kalašnikov pa ga iznenada od histerije pronađe .

Do 22 sata zakonski može da se pravi buka (bar je tako u Slo.) ali kako kažem jedna kašikara M75 i gotov biznis
Hehe, pa nisam bas dobio na lutriji al ako dobijem, dobrodosli ste, zovem vas, gradimo studio na 3 sprata

Ok, znaci to je razjasnjeno, nema zavjesa, veliki mobilni absorperi se prave i najkvalitetniji moguci prozori.

A sto se buke tice, ma nemaaa frkeee, ja sam glavni u kraju ne smije niko da se buni . Ne stvarno, ono, meni je stalo da obradim strane i pod/plafon (sa strana su moje jos 2 sobe a ispod i iznad komsije) da ne smetam, a ta strana prema ulici, nek slusaju, nek uzivaju malo za promjenu, ionako je dosta prometna ulica
A to zakonske zabrane i to...heheh, zivim u Podgorici, Crna Gora, no problemo

Jos jedino mi ostade ovo pitanje prozora izmedju CR i RR, kako je najbolje tehnicki da ga izvedem ? Sigurno cu ga radit, samo ne znam jos kako. Da li da bude fiksirano ili da moze da se otvara (mislim da je bolje da bude fiksirano) i da li da radim ono sloj stakla pa prostor izmedju pa drugi sloj stakla i to da ne stoje paralelno, ili kako vec

Jos jednom ti hvala na savjetima, zivot si mi olaksao
Spofolica is offline   Reply With Quote