Thread: Albert Hofmann
View Single Post
Old 03-05-2008, 03:29 AM   #2
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Default Re: Albert Hofmann

Pa sta je ustvari poenta price? Treba da nas jebe narkomanska dusebriznost!
Nemam nista protiv (i u proslom postu sam rekao da bih legalizovao sve vrste narkotika,cisto zarad zdravlja, da ljudi neumiru zbog prljavih igli i spriceva), neka radi ko sta hoce, ali nevidim samo razlog reklamiranju toga.
Niko nije ovde do sada reklamirao ni "suprotno". Pokrenuto je ovim.
Kao kada Delije (navijaci Crvene Zvezde) na gay paradi prebiju pedere!
Pa onda na B92 kazu kako je to vandalizam i nedemokratski.
Slazem se, jeste, ali zamisli da se nas deset skupi na trgu(i da smo manjina) koji propagiramo ljubav prema mindzi, pa nas prebiju pederi(i zamisli da su vecina).
Dali bi to bilo isto? Naravno da bi bilo. Dali bi nas prebili( O tome nemojte da razmisljate. Da su vecina, ne bi nas prebili, radili bi nam gore stvar, bar za mene gore)?
A gde je problem?
Mi se nismo skupili, i ne propagiramio nista, i nemoze niko da nas bije, jer mi jebemo individualno i po kucama (uostalom radimo ono sto je prirodno,a i po bogu).
A to sto se neko firca u bulju (nije bas normalno, ali sam prihvatio, vezbamo demokratiju ili dekadenciju, zavisi kako ko to formulise) , niko mu to nebrani!
Ali nemoj to da propagiras, cim propagiras namera ti nije dobra (a da se nelazemo i navika ti nije bas normalna, pa ni po bogu).
Jer ako cemo da budemo demokrate, i da svi imaju svoja prava, onda i Delije mogu da traze svoja!
Nasilnost, jeste izopacenost!
Ali ni ono prvo nista manja!
PS.Izvinjavam se sto sam malo otisao u off topic, ali tako mi doslo.

Last edited by LACKY; 03-05-2008 at 04:34 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote