obrati paznju na sta sam prvo rekao o coveku

, mislim kad god ga pitaju kako je uspeo da doziviti takvu starost misliceci na njegovu poznatu proslost , covek je otvoreno rekao da je lizao lsd ceo zivot , e sad svi se tripuju da se covek ubijao od lsd-a kapiram da je znao za "pravu dozu" lsd-a , a te "guru"-e i sl. koji produbljuju svest drogama nikada nisam shvatao za ozbiljno i sam si valjda probao neke bombone i duvane i sta ti ja znam , pa znas da je realnost totalno drugacija , necu sad da se prepiremo koje narkoman ko je probao sve i svasta i kako to radi super i sl. to je licna stvar , moj stav je iako sam samo duvanio , da to samo oduzima vreme , mnogo mi je zao sto sad slusam od klinaca slicne ako ne i iste price tipa bunt protiv onoga i ovoga a po ceo dan cirkaju vops i duvane , zao mi je sto tih par godina nisam se maximalno posvetio produkciji i sviraju i prosirivanju muzickog "opusa" ali dobro necu sad da placem nad tim , barem sam upoznao to u "potpunosti" , nikad nije ni kasno da se posvetim onome sto najvise volim i sad i radim na tome .
a razlog zasto sa ga nazvao najveci narkomanom jeste sto je kriv donekle sto je otkrio lsd i pomogao nekima da zaglupe ljude i zapoceo najmasovniji talas narkomanije u svetu (nije naravno samo on kriv za to ali je medju najzasluznijima , c eo svet ga pamti po lsd-u nego verovatno mnogo pametnijim stvarima koje je uradio za ceo svoj zivot) , kao pobunio se sto je formula izasla na ulice , malo je to licemerno reci i napisati ...