View Single Post
Old 28-04-2008, 04:54 PM   #6
paki
Banned

Default Re: Monitor kontrolerrr

@Max
Ihhhhh...nije ti valjda covek toliko trazio????Ako mene pitas to toliko vredi s obzirom da AVOCET kosta 2800$ a u seriskoj proizvodnji je.Jos bih mogao da se kladim i da sem dizajna nema prednosti u odnosu na ovo jer je sprava totalno neutralna i kvalitetna.Na zalost ovde se nema para tako da je 1000e...velika suma za nase ljude,stvarno me cudi ako ti je tu cenu rekao.Zamolicu ga za shemu pa cu je uz njegovu dozvolu postaviti ovde (ako je i ne da, nemam prava da se ljutim jer je covek mesecima radio na njoj) pa ko hoce moze da zasuce rukave i spremi se na sex.Svrha sprave je jednostavna ali je izrada,merenje i proracunavanje mnogo mucno.Thread sam okacio da bih ljudima objasnio da se ovakva sprava ipak moze napraviti i da se kompromisna resenja kao sto su SPL ili ne daj boze Big knob mogu zaobici.Nije bilo u reklamne svrhe jer covek sa ovim vise nece da se zaj..ava ni za koje pare tako da zbog toga i mislim da ce semu DATI a onda ko ima vremena i zivaca neka proba sa sastavljanjem i bice mu mnogo lakse jer ima vec gotovu shemu koju je ovaj covek morao da izmisli jer su nam sheme creane song-a i sl. proverenih resenja bile nedostupne.Pozdrav
paki is offline   Reply With Quote