Re: Mala soba pa problemi!!
Miha hvala na optimizmu (mixati cu nego sta, pa cak i u gorim uvjetima) ... Al se ne slazem s tobom vezano za nivo slusanja, mislim da ga se mora mjenjati (od naj tisega do naj glasnijega) i pogledavati mix svih mogucih slusnih aspekata.. Ja cak i izadjem van iz prostorije a prethodno dobro pojacam, i iza vrata slusam.. (malo je blesavo, a vjerujte mi da i na tu foru dobijes kojekakvu informaciju)
Vly sad si me sjebo.. Ja sam se i odlucijo opremiti si mini studijo bas zato sto nisam bijo zadovoljan niti aranzmanima a niti mixovima ljudi koji su mi do sad radili pjesme.. Ove aj nazovi "face" su sklone podcjenjivanju (ispocetka se ne cini tako , al malo polije...) mislim, vecinom udovolje samo svojim prohtjevima...
A to da se moram naviknuti na nedostatke prostorije (i ostaloga) su mi manje vise svi rekli, al ja nekako sam dojma da tako kvarim uho!! Nekako mi nije to drago, ne znam.. Nesto cu morati raditi, a ziv ne znam sta cu..
Volijo bi da svima koji su pesimisticni vezano za moju situaciju mogu reci da su se zaje...., i da cu uskoro napraviti solidan mix u svoja 4 m2, al kako mi se cini.... tesko..
Pozdrav
|