Znas kako, kao kad trazis
All Seasons gume pa ti kazu da to prakticno nepostoji, tako i ja trazim najbolje resenje, da li ce to biti 6, 6.5, 8, ili 9, skoro da je nevazno ukoliko ne moram da coram kao sa svacim do sada, ovde mi fali sredine, aha dodaj malo, pa preteras, pa zafali i sve tako...
Dynaudio je aktivan, ali znas kako... Taj bas na njemu mi zvuci kao da svira samo odredjeni frekventni opseg koju pokriva, dok se ostale ne cuju uopste, jednostavno sam gluv sa njima, glupo je da to kazem, ali to je ono odozgo, valjda mi ne odgovaraju. TR8 sviraju prilicno nisko i dole pokrivaju fino ceo niski opseg, ali zato nedostatak srednjih i maaali visak visokih kvare ugodjaj i navode opet na ono dodavanje u magli i coranje, jesi li preterao, ili ne. Realno volim snimke koji obiluju sredinom, pa mi to tako i ne smeta, ali...
Kazem BM15 je tih, ali u smislu da nije glasan onoliko koliko ocekujem od zvucnika tih dimenzija, ponekad hocu da malo glasnije cujem stvari, a on vec plai crvene lampice!
Daj neki predlog, dobri prvi monitori, da sve bude u jednoj kutiji (koliko god je moguce), da ne moram bas toliko da nosam snimak sa jednih na druge da vidim gde sam za$r'o!