View Single Post
Old 26-04-2008, 07:46 PM   #41
Max
Pro Member

Default Re: Slab nivo signala i pored 0dB

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Druzim se ja i sa bankarima i glumcima itd..ali nista ne znam o bankarstvu ili glumi!!...
Druzio i saradjivao ...... citaj

Quote:
Ja pricam o situacijama kad ti stize miks / remix na svaka tri-cetri dana, za velike pare, kad se ocekuje od mene da miks pomogne pesmi / podigne club chart poziciju ili sta vec!
Kad ti ekipa koja odlucuje "sta valja i sta ne valja" sedi iza ledja i kad sve treba da bude koma, a gotovo juce!
To se zove music bizniz i svi ga rade za pare! Studiji, producenti, disko kuce, manageri, pa i artisti !!?? (verovao ili ne!!)...
Pa sto onda pricas kako nema para u muzici , kad ti svaki dan stize da uradis mix , remix za velike pare ?

Ne brini se , radim makar 3 - 4 posla nedeljno na roki za juce i stoje mi ljudi iza ledja .... nema potrebe da mi objasnjavas nesto sto dozivljavam svaki dan ( verovatno imas pogresnu sliku o meni )

Quote:
I ja isto radim najbolje sto mogu svaki projekat, da li je 1000 ili 10.000 Eura (ja ne radim za 300...he,he!) i ko sto rekoh, kad sam ja zadovoljan (s obzirom na postojeca ogranicenja...kao na pr. ceka drugi miks da se uradi, isto hitno !!_) pustim ga klijentu i ako su oni dobro i ja sam...
Onda nema potrebe za instaliranjem 5. 1 sistema po gajbama ???

Da Bear , nema potrebe da mi dokazujes svoju velicinu ..... uopste ne zelim da se raspravljam na tu temu ..... postoje ljudi koji odlicno rade svoj posao ( daleko bolje od mene i tebe ) i zaradjuju vece pare od obojice .....

Radis svoj posao realtivno uspesno .... i po mom misljenju vrlo korektno .... ali zaista ne mislim da se to meri sa produkcijama koje ja smatram vrhunskim ( ali ima da ucim dok ih ne stignem )

Drago mi je da se smatras uspesnim i nepogresivim ( mada je to mozda malo preterano ) ali ako te to cini srecnim .... evo , ja cu da se slozim

Pozdrav !!!

Last edited by Max; 26-04-2008 at 07:51 PM.
Max is offline   Reply With Quote