View Single Post
Old 26-04-2008, 07:38 PM   #40
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Slab nivo signala i pored 0dB

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Ne znam na koga si mislio pod " nash mentalitet " ali ja sam licno ziveo u Londonu 5 godina .... druzio se pa i povremeno saradjivao sa Dzimi samervilom , Mishom Paris i Tanitom Tikaram ....... tako da ta prica moze i da me mimoidje

A i kad sam dosao u London nisam bio sto ti kazes ...takav

Nema potrebe za nerviranjem

To ti je kad prestanes da radis za muziku i pocnes da radis za pare ..... ne kazem da se to ni meni ne desava , ali na srecu takve situacije su retke .....

I posao od 300 e i posao od 3000 e radim sa potpuno istom zeljom ..... jos uvek

Pozdrav

Druzim se ja i sa bankarima i glumcima itd..ali nista ne znam o bankarstvu ili glumi!!

Ja pricam o situacijama kad ti stize miks / remix na svaka tri-cetri dana, za velike pare, kad se ocekuje od mene da miks pomogne pesmi / podigne club chart poziciju ili sta vec!
Kad ti ekipa koja odlucuje "sta valja i sta ne valja" sedi iza ledja i kad sve treba da bude koma, a gotovo juce!
To se zove music bizniz i svi ga rade za pare! Studiji, producenti, disko kuce, manageri, pa i artisti !!?? (verovao ili ne!!)

to se kroz druzenje sa muzicarima ne moze doziveti..!

I ja isto radim najbolje sto mogu svaki projekat, da li je 1000 ili 10.000 Eura (ja ne radim za 300...he,he!) i ko sto rekoh, kad sam ja zadovoljan (s obzirom na postojeca ogranicenja...kao na pr. ceka drugi miks da se uradi, isto hitno !!_) pustim ga klijentu i ako su oni dobro i ja sam...
DaBear is offline   Reply With Quote