View Single Post
Old 26-04-2008, 07:07 PM   #38
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Slab nivo signala i pored 0dB

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Zavisi ko mixa ..... nisam jos cuo mix koji ne moze da se popravi ..... cast izuzecima

Sve zavisi koji nivo ljudi traze ..... ako treba da " samo prodje " onda moze i sa stola ....

Slusao sam tvoje mixeve ..... nisam stekao utisak da su savrseni ..... cak i oni na kojima je radjen post .... mislim da bi mogao da se uradi re - post i da zvuce jos bolje ....

Eto , posalji mix , ja cu da uradim post .... i zvucace bolje ....

Pozdrav
sve moze bolje..i najbolji masterovani miks MOZE UVEK da se poboljsa!!
Ali, treba podvuci crtu!
Postoje vremenska ogranicenja, budzetska, itd..i onda NAJVAZNIJE PITANJE - DA LI CE TO DA PRODA EKSTRA PLOCA ILI POVECA EMITOVANJE NA RADIJU! ako nece ( a uglavnom nece!) onda je besmisleno...

Ide mi na malo k**** taj nas mentalitet, "ma moze to bolje"...ali, ruku na srce..takav sam i ja bio kad sam dosao u London.

Ali svi vi treba da dodjete ovde i da vas neki executive ili head of A&R poprdi i posalje nazad sa vasim "naduvanim / izmasterovanim miksom". Kada se provede vreme u pravom profesionalnom environmentu, polako se skapiraju neke stvari...

ali nema veze...

PS KAD JE KLIJENT ZADOVOLJAN I JA SAM! Ja mogu da ga cucam do beskonacnosti...ali kad sam ja (s'obzirom na gore napomenuta ogranicenja) zadovoljan, pustim klijentu i ako je on happy, i ja sam !!
DaBear is offline   Reply With Quote