View Single Post
Old 23-04-2008, 04:13 PM   #31
cAAc
Banned

Default Re: Evo nesto i od mene :)

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Iskreno?

Procitaj moj prvi post, pa vidi koliko sam radova trazio da mi bilo ko nabroji, a da mogu da stanu pored ovoga?

Zato se i ne prica o produkciji, jer produkcije nema, pa se svi hvataju za sta stignu. Ovde ima o cemu da se prica, naravno ako su ljudi u stanju da ucestvuju u diskusiji na tom nivou, pa ko ne ume ili ne zeli, bolje da to i ne cini i pusti ljudima sa dobrom namerom da prokomentarisu rad coveka koji nije "bilo koji ucesnik foruma" i od koga svi dosta mogu da nauce.

Kao sto rekoh "sluzbeno": argumenti, saveti, elementarno lepo ponasanje.
kao sto rekoh ,nisam strucan da pricam o tehnikama (i ubuduce cu se sudrzavati od bilo kakvih komentara) ali nikako ne mogu da se slozim sa tobom da je ovo prvi rad koji zvuci dobro (mogu da cujem i da razaznam da li mi nesto prija ushima ili ne) ..i ono ,sasvim slucajno sam naletao na takve radove..,a i ako ljudi kazu da je tanak kik ili ne znam sta zasto to nije konstruktivno (mozda i sam naziv Promocija i nije bash najedakvatniji jer ako neko daje kritiku to ne promovishe nikog ..al to su vec drugi tripovi)
a i u samoj produkciji se moze raspravljti o ukusima ..ko kako voli tako da opet moze da ispadne chudno ili neka prica o kompleksima ..

Last edited by cAAc; 23-04-2008 at 04:17 PM.
cAAc is offline   Reply With Quote