View Single Post
Old 23-04-2008, 03:40 PM   #28
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Evo nesto i od mene :)

Pa ko te je pitao za muzicki ukus na produkcijskom forumu?
Logicno je da volis onakvu muziku kakvu stvaras i da svako od nas ima potpuno drugaciji muzicki ukus osim raznih "wannabe" klonova.
To sto je pice zensko ili musko ne vidim da ima ikakve razlike. Mislis da je pivo vrednije od ovoga? Ako jeste zasto? Zato sto ga ti volis?
Da ne mislis da se samo na tebe odnosi ova replika...
Post pre sam napisao onako kako jesam jer mislim da ovde najmanje njih stvarno nesto radi, a kada neko nesto i uradi, sami sebi dizu (sa pravom) uzdrmano samopouzdanje kenjajuci po tom "nekome" ko radi. I to dobro radi.
Naravno, cast izuzetcima, jer je bilo i nekih konstruktivnih kritika ili bolje reci saveta, ali stav tipa "ovo je sranje zato sto ja to ne volim i to je zensko pice" nema veze sa mozgom.

Ovo bi mogla da bude i neka blaza moderatorska sugestija da se malo obrati paznja kada se pricao o necemu. Ako nista drugo, a ono zbog lepog ponasanja i postovanja.
Ako imate neki cvrst argument, vi argumentujte, dobronameran savet, a vi savetujte, ali nemojte pljuvati jer covek nije postavio rad da bi ga bilo ko malo revoltiran i iskomplexiran pljunuo, vec da podeli sa nama nesto za sta misli da je vredno.

Ne zamerite mi na ovome, ali ipak malo povedite racuna

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote