View Single Post
Old 23-04-2008, 12:57 AM   #7
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Evo nesto i od mene :)

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
...e onda onaj sinti (zvuk je super ali je linija, totalno van fazona pesme..neki polu euro pop kvazi trance..
mislim da bas sint linija super radi onako malo freestylerski.. i daje na kraju odlicnu kombinaciju. totalno slijepo drzanje stilskih i podstilskih obiljezja ostavimo nekreativnim imitatorima koji vjecno stizu drugi. ili gažerima koji sviraju covere. ni neznam koje napisao ta tzv. pravila, kad produkcija svakodnevno dokazuje da se ona konstatno ruse - bas sam neki dan slusao neki novi am. Hip Hop .. odjednom uleti refren (sa mega dobrom melodijom) i naj-seljackijim euro supersaw trance soundom u pozadini i arpeggiom !!, ono.. totalno me iznenadilo.. ali to radi.. i sto se dogodilo - ispade pre*ebena stvar, i ispade pre*ebeni hit preko noci. bas moram pitat kolegicu
sa sapunice kako se to zove.. (mala je avion btw.. )

nadalje, pjesma za reklamu ima druga pravila od radio uratka za novu house kompilaciju.

Max, produkcijski, samo par sitnica.. sto se meni cini.. volio bih da je open hihat na kontru nesto tvrdji i siroviji, i nizi u pitchu. bass sint da je nesto deblji/topliji , tamniji (treba ti SH-2 ), da manje jede prostora i ritmike od vokala, a dole da trese. nesto bih ucinio sa drum busom opcenito da bude malo vise punchy. snare break u stanci bi mogao bit vise sexy.

sve u svemu ..

clusterchord is offline   Reply With Quote