e tu te cekam

ja se inace igrao sa malstromom iz reasona, i kasnije sa microtonicom, i mogu ti reci da je malstrom fenomenalan za beat, tacnije za experimentalniju mjuzu, a ako si vesht, moze za sve, a microtonic takodje, samo sto kad bih ga poredio sa malstromom za nijansu bi preovladao malstrom, ne znam zasto ti se ne svidjaju kick-ovi koje mozes napraviti u microtonic-u, meni je vrh sta radi sa kick-om!!!... a sada glavna stvar: machinedrum je EXTRA!!!! nema sta ne mozes, od perkusije pravis synht.., a efekte mozes da koristis sa drugom opremom preko audio in, mozes da namixavas machinedrum sa gramofonima ili cd-ovima ili sa"sta god da ti padne na pamet" mozes da semplujes direktno dok radis live ili dj set, i da sacuvas u ram ili rom memoriju. Ako zelis u ram memoriju, to onda znaci da: kad ugasis machinedrum nema vise to sto si snimio od audio fajla tj. treka sa cd-a ili vinila, a rom memorija: znaci da je sacuvano dok ti ne pozelis da obrises, inace ram mozes iskopirati u rom i obratno, to je ako zelis da sacuvas taj audio fajl sto si snimio iz ram-a u rom. i tako to, mogu da ti pricam jos puno, al kazi koji mjuz zelis da radis pa cu ti reci nesta vise. inace ni ne treba ti vise memorije, sve mozes da napravis u njemu, a ta memorija moze da ti posluzi ako zelis da ubacis neke sempl efekte koje gotivis, i ne mozes bez njih ili semplove sa kojima volis da radis, mada ja ti kazem, SVE MOZES DA NAPRAVIS!!!
p.s. ja sam dodao tih dodatnih 500 e i uzeo taj novi machinedrum, za svaki slucaj

ti izaberi sta ti najvise odgovara!