View Single Post
Old 20-04-2008, 05:01 PM   #209
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...

e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac
auto je do jaja.. zavisi koji model.. vozio sam se u nekom od pre 10/15 godina.. azdaja od kola.. direktor caletove firme ga kupio i ishao na CD table dok mu ga nisu konfiskovali na carinski radnici.. e vec 10+ godina auto stoji na carini, nije hteo onda da plati carinu.. sad kad bi je platio izashla bi verovatno zbog lezarine kao josh 3 automobila.. a hteo je da ga proda za 2k eura (al troshkovi carine idu na tebe).. lud chovek skroz..

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Zaboravih,ja bi radije pijo kafu uz Pet Matheny-a,a roknuo bih se kad bi guzvao postelju uz Balasevica i Bajagu jbg sve je stvar ukusa......

Vidis tu je greska,mogao si za frizera da zaradis pa da te u tvom mestu,kako kazes ne smatraju masnim rokerom ili vec sta....mogao si da postanes dobra sarma
ma nemash pojma.. pazi, znash ti koju to emociju ume da proizvede.. pa ono, zaplachete se (od srece il od chistog ljudskog debilizma) pa se bacite na krevet pa guzvate posteljinu i chupate shrafove.. mislim pre bih uz njega i neku mirnu muziku nego uz neko visoko E od proeskog.. il tako neshto.. od domacih moze da upadne i cetkovic.. ostalo.. hmm.. ne..

zato lepo pustim budha bar, and the game is on.. al ono.. ako volish malo da eksperimentishesh, pusti malo dnb-a pa da vidish kakav ce to pokolj da nastane..

al aj sad malo ozbiljnosti, lepo je chovek rekao za balashevica.. chovek jeste losh pevach i sve to.. ali ima izuzetne tekstove.. i njega ili mrzish ili obozavash.. nisam upoznao nikoga da je imao indiferentan stav kad se pomene djoka.. i stvarno, mislim da bi bar zbog txtova moralo to da bude mainstream muzika kod nas.. isto kao shto mislim da je i audioslave bila mnogo veca i bolja grupa od onoga dokle su stigli.. mislim da su mnogo vishe zasluzili.. ali ne, obelezili su ih ljudi kao "sataniste" i to je to.

evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju:

bridge:

..telephone in my arm, someone get me a priest
to put my mind to bed, this ringin in my head
is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje)

ref:

nail in my head, from my creator
u gave me life, now show me how to live

pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme..

and when u wanted me, i came to u,
and when u wanted someone else, i withdrew
and when u ask for a light, I'ld set my self on fire
and if i go, find my way, i know, u'll find another slave

and now im free, from what u want
and now im free, from what u need
and now im free, from what u are

eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista)

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote