Quote:
Originally Posted by Arthur
ide mile lajkovackom railroad, ide mile, burning mu cigara...
e fin taj pontiac, vozio sam se u njemu, onako, muski noge da ispruzis... a i neboja je vrstan strelac 
|
auto je do jaja.. zavisi koji model.. vozio sam se u nekom od pre 10/15 godina.. azdaja od kola.. direktor caletove firme ga kupio i ishao na CD table dok mu ga nisu konfiskovali na carinski radnici.. e vec 10+ godina auto stoji na carini, nije hteo onda da plati carinu.. sad kad bi je platio izashla bi verovatno zbog lezarine kao josh 3 automobila.. a hteo je da ga proda za 2k eura (al troshkovi carine idu na tebe)..

lud chovek skroz..
Quote:
Originally Posted by master29
Zaboravih,ja bi radije pijo kafu uz Pet Matheny-a,a roknuo bih se kad bi guzvao postelju uz Balasevica i Bajagu  jbg sve je stvar ukusa......
Vidis tu je greska,mogao si za frizera da zaradis pa da te u tvom mestu,kako kazes ne smatraju masnim rokerom ili vec sta....   mogao si da postanes dobra sarma 
|
ma nemash pojma..

pazi, znash ti koju to emociju ume da proizvede.. pa ono, zaplachete se (od srece il od chistog ljudskog debilizma) pa se bacite na krevet pa guzvate posteljinu i chupate shrafove.. mislim pre bih uz njega i neku mirnu muziku nego uz neko visoko E od proeskog.. il tako neshto.. od domacih moze da upadne i cetkovic.. ostalo.. hmm.. ne..
zato lepo pustim budha bar, and the game is on..

al ono.. ako volish malo da eksperimentishesh, pusti malo dnb-a pa da vidish kakav ce to pokolj da nastane..
al aj sad malo ozbiljnosti,

lepo je chovek rekao za balashevica.. chovek jeste losh pevach i sve to.. ali ima izuzetne tekstove.. i njega ili mrzish ili obozavash.. nisam upoznao nikoga da je imao indiferentan stav kad se pomene djoka.. i stvarno, mislim da bi bar zbog txtova moralo to da bude mainstream muzika kod nas.. isto kao shto mislim da je i audioslave bila mnogo veca i bolja grupa od onoga dokle su stigli.. mislim da su mnogo vishe zasluzili.. ali ne, obelezili su ih ljudi kao "sataniste" i to je to.
evo refrena njihovog najveceg hita, pre no shto su probali da se prodaju:
bridge:
..telephone in my arm, someone get me a priest
to put my mind to bed, this ringin in my head
is this a cure? or is this a desiese (oboljenje, ne znam kako se speluje)
ref:
nail in my head, from my creator
u gave me life, now show me how to live
pa onda meni omiljena njihova stvar.. i pazi sve ovo mozesh implementirati u narodnjachke pesme..
and when u wanted me, i came to u,
and when u wanted someone else, i withdrew
and when u ask for a light, I'ld set my self on fire
and if i go, find my way, i know, u'll find another slave
and now im free, from what u want
and now im free, from what u need
and now im free, from what u are
eto, izvukao sam meni omiljene pesme (muzichki i txtualno) ali kada poslushash ostale shvatish koliko su jbno bolji od cele americhke rock scene.. ovi se valjda svrstavaju u grunge.. ko ne zna to je skup dva rasformirana benda (bend iz Rage against the machine, i pevach iz Soundgardena, a sada solista)
poz