Quote:
Originally Posted by Arthur
ne znam kako i zasto, al eto, kad u radnji cujem tog nesrecnog Bajagu, ili Djordjevica, Balasevica ili Georgijeva, ne osetim se uvredjenim kao kad na BigBrotheru drze u montazi spakovanih 10 minuta zapomaganja 3-4 silikonske "vip" persone koje iskreno u transu pevaju krdo pesama koje nikad nisam cuo.. uz sve grand-parada kadriranje. O taksijima i gradskom prevozu ni da ne pominjem. I druga stvar koja me iritira u taxijima, jeste da izgleda postoji neka stanica koja emituje samo hrvatsku zabavnu muziku, i to ono najljgavije od njih - Magazin i ostale klonove.. nije da ja imam ista protiv Hrvatskog naroda ili kulture, al malko mi nepojmljivo da tokom voznje od pola sata po BG, blok pesama ne bude prekinut nijednim domacim izvodjacem. Ne znam vrte li po ZG taxijima Georgijeva,Cetkovica,Vasica i slicne, koji su meni licno zanrovski jos i prijemciviji za uvo.
|
Znaci ona riba iz magazina topi glib iz usiju!!!

,tako da ako neko ima problem sa ciscenjem nije problem,upalis novi magazin na yamahe ns 10 odvrnes malo jace stavis glavu na drajver i gotovo!