View Single Post
Old 18-04-2008, 04:49 PM   #115
cAAc
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by iatros View Post
Mislim da predajes previse znacaja i moci muzike uopste! Nije muzika tu da odgaja djecu i brine o socijalnim problemima, edukaciji, nezaposljenosti!
turbo folk je jedan od instrumenata ne samo ove nego i drugih vlasti(preko se to drugacije zove i ne mora nizno da bude folk) ,moze se reci i politicki instrument .sto gluplje ,sto manja samosvest ,gomila laznog samopuzdanja ,da se svaki bednik oseca navodno dobro i da peva u to ime sto je golja ,da krivce nalazi u 'bivsim ljubavima' - te bestije su krive za sve ,uzele mi zadnju paru ,zbog njih sam se propio ,te iste bestije da traze opravdanje u tome da su svi muskarci kurvari i njima u inat ja cu biti josh veca ,kakav je to muskarac koji ne moze da joj obezbedi sve ono sto je ona htela kao devojcica ,a ne u ljudima koji su od ovog naroda napravili roblje ,ljudi zavrse fakultet i ne mogu da ga isplate narednih 20 godina ,a ne nesto drugo.ne traze krivce u ljudima koji nasumicno trose ruski ,americki ,jevrejski ,a i nash kesh navodno brinuci o socijalnoj politici dok u stvari gledaju pod ciju ce chizmu da nas podmentnu ,a onda lagano sa svim tim keshom putovanje u neku od navedenih zemalja
cAAc is offline   Reply With Quote