Quote:
Originally Posted by Max
Dosadno mi je vise da vrtim sve u krug .... ali hajde jos jednom ( i valjda poslednji put  ) ..... Nisam POMENUO narodnjake ..... iritira me tvoj snishodljiv ton i popovanje o pravdi i ko zna cemu , a u stvari te jede licni kompleks sto imas licno misljenje o narodnjacima kao muzicki inferiornima i onda ga projektujes kroz prenaglasenu odbranu svega sto TI smatras napadom na narodnjake .....
Zezanje sa Vex om je bilo zbog toga sto nije procesljao forum , nego je postavio jedno od 2000 puta postavljenih pitanja , a da nije lenj , nasao bi odgovor i sam ..... a TI si to projektovao kao napad na narodnu muziku ( i kako bi da je Madona u pitanju sve bilo drugacije ) ....pri tome imas ton necijeg oca ..... koji popuje svojoj deci i objasnjava im kako da zive svoj zivot ......
Borac za pravdu ..... tesko 
|
Hm...eto vidis, citao sam da si studirao fiziku ali nisam nesto dosad znao da se bavis i psihoanalizom! Stvarno nebih u te licne prepirke nego cu samo reci: NE, nije tako kako si ti sebi to zamislio! Svako popovanje je nenamjerno i slucajno nastalo ako ga uopste postoji.
A tu zezanciju, mozda bi to i povjerovao da nisam vise puta posmatrao te reakcije na pitanja tog tipa. U ostalom nije vazno! A zajabancije dodje kao pravdanje tog reagovanje ne zbog toga sto je to glupo pitanje nego sto ti nemozes nista podnjeti sto ti smatras da nepripada ovom forumu ( u ovom slucaju Raletov set bubnja)! Ma ziv ti bio! Pozdrav!