Re: Mrzim narodnjake
Ma svi bi mi zeleli da svi razmisljaju bas kao mi!!!!
Zato i ne podnosimo drugacije od nas, jer smo nesigurni u sebe!!
Normalno
Treba kritikovati trovace....i boriti se protiv njih....jer to je borba za coveka u coveku....
Treba ne voleti neke stvari koje jasno ugrozavaju ravnotezu civilizacije....treba ih kritikovati ....ali ipak mrznja je malo hevi rec.
Sto rece Zoki, lako je nama koji smo rasli uz nesto drugo sada da pevamo Seku i Shemsu iz zezanja....al sta ce ovi malisani koji samo za to znaju....
Pitanje je i pameti, neko to prosto sam uvidi da je lose, ali ne moze svako...
Mi zelimo da stvari budu savrsene unasu korist, no da nema druge strane , identitet nase strane bi bio samima nama sumnjiv.
To je jebena stvar koja postoji da nas podstakne na fajt.
Pitam se sta bi bilo kad bi svi turbofolkaci nestali i kad bi svi slusali samo: Stinga,Bjesove, Haustor, Marlija, Dead can Dance, morphine,Nick Cavea, White snake, Madredeush, Sisterse, Kraftverk,Snoop Dog-a.....Selin Dion...Vangelis....Mozarta.....Stravinskog.....Dj Scootera.....Darkvud Dab....
A da znate samo s druge strane koliko djubra ima kad se pop rok pesme koje svaki dan slusamo na radiju prevedu na srpski.......
I sta nam se sve uvaljuje pod imenom kulturna muzika.....
Sto se mega produkcije narodnjaka tice, radi se o cistoj dosetljivoj lookavosti...da se spoje vesele note gole sise...i krajnja sexualna razuzdanost......sve ono na sta su ljudinajslabiji......i cime ce sigurno biti pokoreni
...
rade to na svim stranama sveta...kroz serije .....koje isto nama uvaljuju...golotinja....ebanje na sve strane samo puca ....
A ljudi prikovani za ekrane gledaju i cekaju ko ce s kim da se kresne....
jer mu je u mastu zavucena zelja da tu i tu , ili tog i tog vidi golog....
golotinja rules , uvek bilo....
a ko je iza svega toga....
tuzno svakako
tuzno kako bivamo unistavani necim sto nam prija tako da se ne opiremo unistenju...( mislim na covecanstvo ne na nas ovde)
imunih je sve manje]
A ''dzoin the club'' sve vise
no ipak u svim vremenima onih manje bistrih bilo je vise
dakle
ljubitelji svoga tela i svih osecanja koje ono pruza
ima toga manje ili vise u svima nama
u ovom ili onom obliku
hm
pozdrav
|