hmm... problem je u tome sto su izrazito negativne stvari vezane za "narodnu" muziku i nusprodukte iste... lektora i cenzure nema ni od korova... kurvanje, sponzoruse, kic, lova kao jedini bitan faktor, sprdnja sa gramatikom i jezikom... su "vrednosti" koje se reklamiraju i podsticu do maksimuma, a nema nikog da odreaguje... ja licno nemam nista protiv narodne muzike ali imam protiv ovakvih pojava koje su najcesce u narodnoj muzici.
Recimo ja neke slicne pojave vezujem i za rep muziku... i tu se propagira lova, kriminal, drolje, droga... sto naravno ne znaci da treba napasti rep muziku, niti treba napasti sve repere jer ih ima dosta koji svoju pricu ispricaju na civilizovan, umetnicki nacin, ali treba ipak povesti racuna da ono sto se javno prikazuje i sto moze uticati na sire mase ne prelazi granice neukusa, gramaticke infantilnosti, generalno loseg uticaja i usmeravanja...
I to nije slucaj samo sa muzikom... pogledajte nam voditelje... sa govornim manama, lupetaju bezveze, koriste izraze koji ne postoje da bi ispali pametni itd (cast manjem broju dobrih voditelja)... na tv-u je moda da se nesto opsuje jer si automatski smeker, crtani filmovi, stripovi i kompjuterske igre su katastrofalno nasilni, svi filmovi koji se snimaju su puni psovki i nasilja... mislim, nije to normalno... nama starijima je to jos mozda i zanimljivo jer smo odrasli normalno (vise manje) pa mozemo da se sprdamo sa tim... ali sta reci za klince kojima je to jedino sto cuju i vide
... evo juce sedim sa klincem koji ima tri godine i gledamo neku seriju... dvoje pocinju da se ljube a on ce meni: "tata, sada ce ovaj cika da je uhvati za sisu..."

... mislim... plus djuska uz narodnjake, majka ga navukla... ma treba ih sve pobiti... isterajmo zlo - uterajmo im dobro