View Single Post
Old 18-04-2008, 07:57 AM   #70
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Upravo se Lesha najvise od nas ubija prenoseci vesti iz sveta produkcije, cisteci forum od besmislenih postova i spama... posla do mile volje. I to iz cistog entuzijazma, da bi, eto, i ovi prostori imao (koliko je moguce to za nas i od nas) kvalitetan forum o produkciji.

Otvaranje ovakve teme naravno da nije lepo i to sam odmah rekao, a Lesha se i sam slozio samnom... ne opravdavam, ali kapiram donekle... Covek radi ovde iz cistog entuzijazma i trudi se, a neko stalno isteruje nekakve sitne pravdice, kritikuje i vodi besmislene rasprave "narodnjaci vs. zabavnjaci", "digitalija vs. analogija" i naravno da coveku nekad pukne film i izgubi strpljenje. Sto svakao ne bi trebalo da se desava, ili bi bilo pozeljno da se sto manje desava, a svako ima svoju tacku kljucanja. I ja ponekad poludim, pa se pokajem posle

Ali... zivi mi i zdravi bili... bolje i ovako, nego nikako
Upravo zbog svega ovdje navedenog, kredibiliteta koji je stekao na osnovu svega ovoga sto si napisao (a sve je ziva istina), sam se odlucio da ipak dopustim ovu temu (kad kazem ja, mislim na administraciju), bez obzira sto mislim da ovo generalno ne vodi nikuda (sem obavezno "pljuvanju u dalj").

Prema tome, smatram da treba polako da zavrsite sa dramom, i pokusate da konacno u svojim izjasnjavanjima budete odmjereniji, usmjereniji, koncizniji, kako tema ipak na kraju, kao i vecina ovakvog tipa, ne bi "naprasno nestala" .

Hvala!

diviner is offline   Reply With Quote