Quote:
Originally Posted by master29
Deki,sto ne otvorite forum za pocetnike pa postavite par iskusnih moderatora da pomognu ljudima?Nisam za tu pricu da popiju zajebanciju bas na takav nacin.Nije lepo.
Objasni mi da li je lepo da neko otvori thread "mrzim......bilo sta"Pogotovu Moderator koliko god da je isprovociran?
|
Pa zato sto ne bi funkcionisalo. Sto ljudi, sto cudi... Pregledaj forum... sto je otprilike slucaj i na drugim forumima kod nas, izuzev na onima koji imaju bas policijske metode, sto isto nije resenje. Mi se zaista trudimo da budemo liberalniji, a onda su neke stvari neizbezne. Ko ne veruje, neka ide na neki drugi forum, neka raspali po moderatorima i adminima i vidi sta ce da se desi.
Vrlo cesto ti "pocetnici", ne samo da pitaju sve i svasta, vec krenu i da savetuju ljude. Imali smo ovde i majstore i umetnike resemplovanja. i stravicne metode mastering experata i ne znam sta vec sve ne... A svako, ALI SVAKO, nije uvek istog raspolozenja, da moze bas uvek da sve odtrpi i ispravno odreaguje... a veruj da je moderatorima i adminima teze nego clanovima. Upravo se Lesha najvise od nas ubija prenoseci vesti iz sveta produkcije, cisteci forum od besmislenih postova i spama... posla do mile volje. I to iz cistog entuzijazma, da bi, eto, i ovi prostori imao (koliko je moguce to za nas i od nas) kvalitetan forum o produkciji.
Otvaranje ovakve teme naravno da nije lepo i to sam odmah rekao, a Lesha se i sam slozio samnom... ne opravdavam, ali kapiram donekle... Covek radi ovde iz cistog entuzijazma i trudi se, a neko stalno isteruje nekakve sitne pravdice, kritikuje i vodi besmislene rasprave "narodnjaci vs. zabavnjaci", "digitalija vs. analogija" i naravno da coveku nekad pukne film i izgubi strpljenje. Sto svakao ne bi trebalo da se desava, ili bi bilo pozeljno da se sto manje desava, a svako ima svoju tacku kljucanja. I ja ponekad poludim, pa se pokajem posle
Ali... zivi mi i zdravi bili... bolje i ovako, nego nikako