View Single Post
Old 18-04-2008, 02:09 AM   #9
master29
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Vidis jos jednu bitnu stvar sam zaboravio svima da vam kazem,

Idekius-Deki Godinu dana sam svirao u Vojnom orkestru u Nisu,sa Dirigentom Pajom Postic,Gumenim,Bracom Dimic i ostalim svojim prijateljima.Nismo svirali NARODNU MUZIKU....

Max-Ja nisam rastao na NARODNOJ MUZICI,niti sam se skolovao za isto pomenutu.Kroz svoj zivot sam propesacio mnogo kilometara naj kvalitetnije muzike.Sviram dosta instrumenata i to vrlo ozbiljno.Ni jedan pravac mi nije stran osim tehno i ostale elektronske muzike da ne nabrajam.Posto znas muzicare da ti napomenem da mi je profesor Jazz Guitar-e bio cuveni Joca Hehe,predpostavljam da znas ko je.To je samo delic onoga sto cu ti reci,da ne predje u licnu prezentaciju,potrajalo bi......

Da nepisem svima koji me smatraju za jedinog borca NARODNE MUZIKE da se uopste neradi o mom hiru,kompleksima i ostalim stvarima.Pa na ovom forumu ima dvesta puta jacih Narodnjaka od mene al im je maca pojela jezik,nece da se zameraju,ne znam cega se plase.Nisam ja niciji predstavnik niti se tako ponasam,samo mi je zao kad neko omalovazava ljude(jebes muziku)kad se neko ponasa kao kabadahija,bez ikakvog stecenog razloga.Pa zar ovde ljudi nesmeju nista da pitaju da nebi ispali glupi ako je ikakvim slucajem povezano sa Narodnjacima.Zar je lepo bilo koga slati na druge sajtove,kako su odredjeni likovi jedva docekali onog momka na noz koji je posavio pitanje o setu ala Indira,zar niko nije mogao da mu posalje PM da nije dobro formulisao pitanje?Nego odma pa u grudi.Pazi nastavak otvara se"Mrzim narodnjake,sve sto je vezano za njih,samo sto nije Moderator nekom jebao mater u svom izlaganju"Jel to lepo?Pogotovo od coveka koji treba da odrzava ovaj forum na najbolji moguci nacin,Nije lepo sta god ko rekao.Ne zelim da neko misli da sam neki Zadrti narodnjak,branio bi svaku vrstu muzike kojoj se pristupa na takav nacin bez ikiakvog razloga.Pozz
master29 is offline   Reply With Quote