View Single Post
Old 18-04-2008, 01:37 AM   #48
master29
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Hvala na komplimentu

Izgleda da takve komplimente jedino i dobijas,samo pisi i pisi

Nisi skapirao ... ....ok , nema veze , ne mogu 3 puta isto ....

Pametnjakovicu pa ko tebe da u kapira

Sa tim forama sam prekinuo u 3 razredu osnovne skole ...... bravo !!!

a da si malo mudriji , svasta bi o produkciji mogao od mene , a boga mi i od mnogih clanova ovog foruma da naucis ( nije tik oka ovog puta )

Pozdrav
Vidis posle mnogo godina,dobio sam posao u jednoj Beogradskoj privatnoj skoli.Trebalo bi da tu pocnem neku novu pricu,da edukujem na svoj nacin neke nove klince.E sad zasto ti ovo pisem,zamisli necu predavati NARODNJACKI KLAVIR,ti razmisli zasto sam ti ovo napisao.Nisam ja na strani narodnjaka,tu muziku najmanje u svom zivotu sviram(privatno)Ovde su neke druge stvari uticale da ovako reagujem,nevolim kad sam u masi istih likova,ajd svi da jebemo jednog,nevolim nepravdu i tudja izdrkavanja.Najlakse je nekog odbaciti,poniziti mnogo je teze prihvatiti ga i sa greskom,a vi ove samo degradirate ljude i mislite da sve znate.Imas otvoren poziv da dodjes do mene i da vidis sta radim,ako imam sta da naucim od tebe rado cu prihvatiti.covek se uci vecno,plasim se samo da sto se tice muzike da ce to ici tesko,mnogo sam vec naucio.Mozes doci kod mene u studio ,da vidis koga radim,s'kim radim.Sto se tehnickih stvari tice tipa setup studija tu sam slab i ako hoces mozes da mi pomognes.Imas otvoren poziv Pozz
master29 is offline   Reply With Quote