18-04-2008, 12:54 AM
|
|
Pro Member
|
Re: Mrzim narodnjake
Quote:
Originally Posted by master29
Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.
|
Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....
A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo )
ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno 
Quote:
Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....
???????????????.
|
Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze 
Quote:
E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.
|
E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini 
Quote:
Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim. .
|
Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome 
Quote:
Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?.
|
Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....
Quote:
Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se.
|
Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno
Pozdrav
Pozdrav
[/quote]
|
|
|