View Single Post
Old 18-04-2008, 12:54 AM   #39
Max
Pro Member

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga .....

A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo )

ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno

Quote:
Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

???????????????.

Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze

Quote:
E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini

Quote:
Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim. .

Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome

Quote:
Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?.

Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje ....

Quote:
Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se.

Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno

Pozdrav

Pozdrav

[/quote]
Max is offline   Reply With Quote