View Single Post
Old 18-04-2008, 12:44 AM   #36
master29
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Opet lupetas ...... znas i ti .... kao i svi kad si u poslu ..... ako nemas oci , nije moj problem ... ako imas , onda ih koristi za ono za sta sluze ..... gledanje ....

Vidim ti si u poslu ubilo se,sve prsti kako radis toliko si zauzet da nemozes pos dnevo ove da pustis.

Nisi glup i necu te shvatati kao glupog ...ali opet ti kazem , ta retorika je ogranicena i prevazidjena ...... naravno da si rekao .... procitaj svoj post , pa ces videti .....

???????????????

Nije ni tebe niko pomenuo ni u jednoj prici o narodnjacima pa si se nasao prozvan da u svakoj budes kao sto kazes " mirodjija " ...... niko te nije prozvao ni u ovoj ..... niti si otac , vaspitac ili lokalni mudrac pa da se obracas tim tonom nikome .....

E vidis tu je greska,svojoj deci jesam otac,zbog njih i pricam.Ti o tome verovatno pojma nemas nazalost.Vadis iz mog konteksta kako tebi igra,Napisi da su se drogirali i u RAdovicu,Kst-u.Skc-u i na mnogim drugim mestima,ti si covek sveznalica cudo ne pamtis.

Kako ti znas kakvo je ovo nekada bilo mesto ?????

Jbg,u pravu si ne znam za godinu dana imam samo 200 postova,nisam bio privrzen kao ti pa da pisem,danima i nocima jbg morao sam nesto i da radim.

To je tvoja verzija dogadjaja i opet ( ako nisi mudrac ) ne znas kako bi neko reagovao na madonin set .... to sto projektujes tvoje komplekse , niko nije kriv ......

Alo producent...pa ko je ovde iskompleksiran majke ti.Ko ovde samo pljuje i prica prazne price,ko je u svakom post glavni?Ko producentu?

A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije

Nisko,matori mnogo....Ovo je sramota,kompletan post je velika sramota za vas znalce.Izvinjavam se

Pozdrav
Takodje
master29 is offline   Reply With Quote