View Single Post
Old 17-04-2008, 10:33 PM   #19
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by lesha View Post

ali popizdim kad vidim da se devojcice od 14, 15 godina kresu za pare; kad sve redom izlaze u diskoteku, bolje reci svucene nego obucene i uz to izgledaju kao najgore drolje. kad im je idol zena ratnog zlocinca, a uz to i kriminalac koji je sasvim slucajno sada van zemlje na odmoru... itd..
E, ako cemo ozbiljno....... ovo sto sam citirao.... to i mene najvise boli, sto se nije promenilo posle 'promena' koje smo ocekivali (jebes vize, standard i to). Naprotiv, cela ta pink urinokultura se legalizovala i postala odjednom 'urbana'. Nekada je bilo sramota slusati tadanji Juzni vetar, a sad klinci ne da se stide tih turbo nus pojava, nego su ih definitivno prihvatili kao svoje i rastu u toj 'kulturi' prihvatajuci sve poruke koje ona namece.

Ali, naravno, stvari ne treba generalizovati. Kad je prosli put krenula tema o narodnjacima, neko je trazio da cuje 2 dobro uradjene narodne pesme.... pa sam tad hteo da uploadujem nesto od sad vec pokkojnog Stanise Stosica.
Daleko od toga da ih nema puno (aranzmanski, sviracki, pevacki), ali ne medju ovim nakazama koje su dragog nam Leshu naljutile