View Single Post
Old 17-04-2008, 07:31 PM   #6
cAAc
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto.
lesha je isprovociran ,inace je hladan kao shpricer i jedan od umerenijih likova ,ne samo sa postovima koje salje nego koliko sam saznao do sad o njemu i u privatnom zivotu
cAAc is offline   Reply With Quote