Re: Indira-Produkcija-Pitanje
nisam neki poznavalac bubnja,ali ako ti je od ikakve pomoci probaj sa Sonorovim set-om ,posto je moj drugar bubnjar skoro radio neku pesmu gde je koristio slican "kantozvucni" snare,znam sigurno da je sample Sonorov-og 14 x 5" snare-a iz addictive drumsa,malko shiftovan navise (za oko 1 polustepen)frekvencijski ukljesten izmedju 450HZ i 5 kHz(imas onaj envelope/filter,njega ukljuci pa se poigraj,imas tu te funkcije)i mislim da mu je cackao odnos izmedju top i bottom snare mikrofona (75%) u korist gornjeg.i mutirao je room mic.ako ne nadjes nista bolje,pitacu ga sutra da mi kaze sta je cackao,ali me jako podseca na ovo sto trazis
a sto se tice drugih stvari,reeeetko ko ce ti reci bas u tancine sta je koristio,koliko god to lepo ili ogavno zvucalo,moraces sam da experimentises
i nemoj odma' da se ljutis,niko nije sigurno imao lose namere,sta mi "matori" da kazemo sta smo sve pregurali...mlad si,mi stariji pamtimo i bolja vremena .... i JNA... ono,kao dodjes prvi dan u askaru,osisaju te,maznu ti isto vece carape,a ko je simpatican dobije jos i cebovanje,a o "voznji bicikle"da i ne pricam(stara rumski garda sigurno zna o cemu pricam)
opusteno.dobrodosao
poz
Last edited by milanCHE; 17-04-2008 at 12:53 AM.
|