View Single Post
Old 14-04-2008, 12:28 AM   #29
akordeonista
Senior Member

Default Re: Pitanje za poznavaoce M1, T3 i EX5,7

Samo da se pohvalim da sam danas pazario klavijaturu!
Kupio sam Technics WSA-1. Klavijatura je u ok stanju, ima sasvim solidne boje za klavijature te generacije (prva polovina devedesetih) koje su slicne onim sa korgovih klavijatura, veliki displej i sto je najbitnije bolje dirke od XP-60 koji sam danas gledao.
Dalje, koliko na prvi pogled mogu da primetim, na njoj postoje odredjene stvari specificne samo za nju, kao sto su tri tockica (pitch bend, modulation 1, modulation 2), zatim dve kugle koje imaju po 4 pozicije od kojih je svaka programibilna kao i 2 x midi In, Out i Thru (sto je meni jedna od bitnih stvari). U ovom trenutku mi je manje bitno to sto je 32-multimbralna ali eto i to je neka specificnost ove sprave.
Sve u svemu, cini mi se da postoje prednosti u odnosu na ostalu ponudu u tom cenovnom rangu (280 eura), bar za ovu namenu za koju meni treba.
Kad malo bolje upoznam klavijaturu mozda i napisem neki red vise o njoj a za sada toliko.

Pozdrav svima koji su ucestvovali u ovom theard-u a pogotovo OFF-u koji je dao najvise ideja!
Ziveli!!!

P.S.: Ako je neko zainteresovan za Roland XP-60 toplo mogu da preporucim onaj sto sam danas probao (klavijatura je extra ocuvana a ima i flightcase) i kosta 500 eura.
akordeonista is offline   Reply With Quote