View Single Post
Old 12-04-2008, 08:54 AM   #527
RNT
Member

RNT's Avatar

Default Re: Slike va?ih studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by Color View Post
RNT hvala na odgovorima...

U principu zanimalo me kako se ponasa kao kontroler. Ako radi u Nuendu, trebalo bi da radi i u Cubase S tim sto meni treba kontroler i za PT LE..

Kazi mi jos, koliko koristis njegov interni EQ i kompresor? TC Works? Da li si zadovoljan zvukom?

pozdrav...
Naravno da radi u Cubaseu i u PTu, koristi emulaciju Mackie Controla i trebas ih prijaviti kao tri komada zbog 24 fadera i ima sve funkcije i radi u svim programima kao i 3 Mackie kontrolera (da kupis 3 Mackie kontrolera platis vec skoro kao polovinu miksera).

EQ je precizan , osjetljiv, pregledan na ekranu, lako se podesava, mozes spremiti presete, ne iskrivljuje zvuk. Iskoristiv je u svakom slucaju.

Compressor je dosta brz, transparentan, dobar je i za instrumente i za vokale (naravno, ako nemas bolji!), uglavnom nije neka plasticna digitalija. Iskoristiv je.

Sto se tice efekata, ima dva procesora. Jedan je Tascam, drugi TC.
Tascam je u potpunosti orijentiran za instrumente i ima dosta fx efekata, dok TC ima dosta halova i platova za vokal. Svi parametri se mogu zasebno podesavati i efekti kombinirati zajedno, ali nema neke velike koristi od toga. Za live svirku mozda efekt jos i prolazi, ali za studio sigurno ne. Pogotovo ne za vokale. Zaboravi na njega,vadi ga jedino u slucaju rata. Bolje ista nego nista !

Pozz.....
RNT is offline   Reply With Quote