Re: Sae institut u engleskoj
Dragi moji i drage moje, malko ste mladji clanovi (po pristupu, a ne godistu), foruma od mene, ova prica se vrti online vec jedno 3-4 godine koliko sam ja prisutan. I zapravo, odgovorno tvrdim, da na forumu nema upucenije osobe po ovom pitanju od mene, jer sam dugo i temeljno istrazivao sve na tu temu, kako domace, tako i strano. Cak sam bacio 3.250e na jednu godinu na BK, bez obzira na svoju opreznost. I stvave koje sad prosipam po forumu, baziram na tom svom poznavanjanju materije skolstva, kao i NAJBOLJOJ NAMERI ka mladjim i zaludnijim clanovima foruma koje prosto svrbi da svoje viskove novca a nedostatak inventivnosti u procesu ucenja, nadoknade papirom, tek nesto vrednijim od vlaznih papirnih maramica (inace,mnogo gotivna stvar, skoro sam je otkrio).
Jedina mera koju sam video da ima smisla, je slucaj jedne mlade koleginice koja ide u sredjnu muzicku, mislim da "Kosta Manojlovic", na cijem teoretskom odseku postoji smer za produkciju. Skola je, naravno, besplatna, a glavni predmetni profesor je D.Petrovic, ozloglasen sa BK akademije, koji tamo besplatno, maloletnicima drzi predavanja ali i vezbe iz osnova snimanja i mixanja zvuka. E ovo je skroz gotivno, i ja da imam 15 godina, ne bi to smatrao bacenim vremenom .
@Boki_R aka SAE Certified
hmmm... osnove jesu kljucna stvar, ali daleko od toga da ih samouki ne mogu nauciti.. zapravo, ne propagiram ja 100% samoukost, vec craftmanship, tojest, zanatski pristup ucenja od starijih majstora, nacin na koji se i preko radi vec decenijama.
|