View Single Post
Old 11-04-2008, 12:52 AM   #14
Boki_R
Member

Boki_R's Avatar

Default Re: Sae institut u engleskoj

Heh, ne mogu se bas slositi ni sa ovako cvrstim stavom n i u napadi ni u odbrani da ih tako nazovem "renomiranijih" skola.
@HeatMan - Ako ti je diploma jedini razlog skolovanja, SAE je skroz los izbor zbog male prolaznosti. Ako hoces diplomu mora da si ili dovoljno namazan sa dosta predznanja ili da si streber do koske i pri tome talentovani fanatik u radu. (tada ti ova skola i netreba, uspeces i bez nje)

@peter the great - Nemoj se zanositi da je sve med&mleko. To sam ti jos davno rekao na PMu. Naucices koliko si sposoban da ukrades od profesora. Ako cekas da ti sami kazi, zajebao si se.

@Arthur - Naucices ono sto nedostaje vecini samoukih, a to su osnove. To u radu uvek ostaje za neki drugi put, sto znaci, radi se napamet i otprilike. Mozes nauciti i par finih prakticnih trikova (ali to samo ako ih sam iskopas od profana). Nikad neces nauciti "skupe stvari" kao sto su fini FX setupi koje svaki producent cuva samo za sebe. To znaju samo oni koji rade sa takvim ljudima.

Da ne zaboravim da pomenem kolegu iz klase ispred mene. Sad preko veze radi na izdavanju materijala u jednoj firmi koja ozvucava zive nastupe, (a imao je sve sanse da bude student generacije). Jedini peh koji je imao je sto se nasao sa sluskama maksimalno odvrnutim na usima u trenutku kad je njegov kolega napravio petlju u mikseti, pocepao mu bubne opne i trajno mu ostetio sluh

Ovo poslednje samo da bih predstavio koliko je u stvari glupo utrcati tolike pare za nesto sto ne donosi nikakvu sigurnost. Danas cujes odlicno, a sutra mozes da budes gluv k'o top.

Boki_R is offline   Reply With Quote