Quote:
Originally Posted by HeatMan
i koja je onda preporuka? bar zbog diplome? ako nema shta da se nauchi tamo..
mislim, siguran sam da ce jedinka nauchiti neshto ako zeli, i to sigurno vishe nego na bk ali ono.. shta preporuchujete vi onda?
|
Rekao sam ti vec, sve zavisi od licnog zalaganja. Neznam koga su slovenci angazovali za predavace, ali s obzirom da SAE diploma ipak ima izvesnu tezinu u poslu neverujem da su krajnji dripci. Najbolje da pokusas da kontaktiras nekog ko je bio tamo. Ako imas kinte a nemas vremena ili zelje da visis po studijima kao asistent dobijajuci znanje i objasnjenja na kasicicu...
SAE ili bilo koja druga jaca skola daje ti mogucnost da naucis i stavlja ti na raspolaganje nekog ko moze da ti objasni sve to, ali te sigurno niko nece terati palicom da naucis. Racunaj da ces provoditi minimum 50 sati nedeljno u skoli radeci i istrazujuci, a pri kraju i vise od toga.
Najvise se nauci kad sam pokusavas da nadjes resenje, a toga u studijima koji rade nema. Ne mogu da zamislim bilo koga od Pro clanova kako zaustavlja rad u svom studiju kako bi ti ili bilo ko drugi uspeo da provali iole komplikovaniji lanac, dok u skoli imas svoje vreme pa udri. Nije tajna da sam na SSL AWS900 proveo tri dana ne bi li ga naterao da zasvira kako ja hocu

ali posle je islo mnogo lakse. Ko je probao, zna o cemu pricam.
PS, na pocetku, medju prvim prakticnim vezbama imas trening usiju. To je mozda i najbitniji deo obuke (shvati ga ozbiljno). Preslusaces brdo audio fajlova u pocetku sa ociglednim razlikama, a kasnije sa skoro neprimetnim. Cuces i gotovo sve "probleme" kako bi znao da ih kasnije prepoznas. Prava dijagnoza je oduvek bila 50% lecenja.
Puno srece!