Quote:
Originally Posted by kravadinka
Uh, uh... Kad se 145 pojavila bio je to sok za sve, potpuno vanvremenski design, totalna avangarda, zato je i danas tako sveza i atraktivna...
Naravno da ima, Desha je covek koji meni odrzava Alfu, znaci covek ih i sam obozava i ne pusta me uvek po pola sata kad odvozim auto sa servisa, zagleda, podvlaci se ispod da sve proveri, puno postovanje ima prema svakom, pa cak i prema krsinama starim 25 godina, stavlja stalno najlone na sedista i ostalo...
Nece krenuti sa tobom, ali mogu ga nazvati da organizujemo neki pregled kod njega, cini mi se da je to nesto oko 1k dinara, nisam siguran! Ima Examiner i posten je, ako on kaze da je kupovina dobra, nema razloga da sumnjas u to!
|
Molim te da ga zoves sutra... ovo je izgleda stvarno o.k. ponuda i ovako me je obradovala jedino
OVA ponuda , ali se posle ispostavilo da nema klimu, ni bagove... nije mi ni do klime, ni do bagova, ali da Junior nema to, to je vec malo nemoguce, pa pretpostavljam da tu nisu cista posla....
Ova sa ovog novog oglasa stvarno o.k. izgleda i rado bih je kupio... samo moram to nekako da proverim.