Quote:
Trinity i 01w zaobidji, trinity je jako spor, i lenj, a 01w ima bagovite dirke (glupo zvuci, ali probao sam puuno losih 01w kalvijatura, sa cudnim dirkama).
|
Kako mislis Trinity je spor, mislis na same dirke ili na rad sa klavijaturom?
Quote:
Pogledaj neku Yamahu SY 85 ili 77, npr, to su mislim te dirke, a imas i dobre funkcije za PC, ako kupujes kontroler za druge stvari. Takodje, ja bih rado uzeo Korg T2 za master (takodje 2 midi outa). Takodje razmisli i o Roland XP80, a uz master mozes i koju farbu sa njega povuci... i sve je to ispod 500e, cak i xp80
|
Vidis, ja sam devedesetih svirao samo aranzere i nisu me mnogo interesovale solo klavijature pa mi ni ne padaju mnogo napamet. Ali zato tebi vidim padaju skroz zanimljive sprave, sto je super u ovoj situaciji!

Pogledao sam malo Yamahu SY 77 i 85. Nikada nisam imao prilike da ih probam uzivo. Mozes li mi malo poblize o njima, koja je bolja 85 ili 77 (na prvi pogled deluje 85-ica ali ne znam), imaju li obe iste dirke (one dobre kao na EX5), kakve su im njihove boje itd.
A nije mi palo na pamet ni to da bi XP80 mogao da bude ispod 500 eura! Za njega znam da je super klavijatura, jedan moj drugar je imao XP50 i to mi je bila super sprava tada ali davno je nisam sreo! Mozes li mi malo uporediti XP seriju sa Yamahinom SY serijom i dati eventualno neke okvirne cene za te sprave?
OFF, hvala puno na ovim savetima, nemas pojma koliko mi pomazes! Pisi sve sto ti padne na pamet a da se uklapa do te cene (500 eura) i za tu namenu. A ako cujes da neko prodaje nesto od tih sprava javi mi ili neka se taj ko prodaje javi na 062/432-450 pa da se eventualno nesto pazari!