View Single Post
Old 04-04-2008, 04:00 PM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Rackirani MCI JH500 preamp/eq

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
Ma ok kontam... mada nisam mislio da se navedu sve cene pojedinacno i ko je koliko naplatio nego onako... odokativno, ukupno koliko ste dali od pocetka do kraja... pitam cisto iz radoznalosti pa mozes i da preskocis odgovor verovatno dok meni zatreba tako nesto, vec cu saznati sve sto treba

Pozz
Pa cena, za ovakvu stvar, ako radis "sam", jeste "clankovita"...

Odgovor na pitanje sta mislim o zvuku preampa je da je preamp kratko kod mene, da mi se svidja ono sto chujem, mom tripu odgovara, ali ne smem da dajem nikakve ishitrene izjave, nisam ja bas lik koji se pali i zaljubljuje u stvari pa da krenem sad "Jebo te, to je SMRT, loodilo, napredak 1000%, tek sad su mi se otvorile ochi" i varijante "Svaki ciga svoga konja hvali"...

Treba malo vremena, da vidim sta i kako... i dok ne cujem u pesmi (gotovoj!) prve kanale snimane i ekvalizovane sa njim, ne mogu da kazem nista preterano precizno... a i dok ne nadjem metode za primenu istog za koje budem smatrao da meni najvise odgovaraju. Dakle... polako...

U kracim probama se pokazao O.K. i verujem da cu biti zadovoljan... na kraju krajeva... sve to zavisi ipak i od ukusa i tripa, a i od onoga sto se u taj preamp ukljuci i sta se posle radi sa tim...

Nema preampa koji ja necu uspeti da skenjam u mixu traljavom kompresijom i equalizacijom Taj jos nije napravljen

Last edited by idekius; 04-04-2008 at 09:10 PM.
idekius is offline   Reply With Quote