Thread: Analogni mixer
View Single Post
Old 04-04-2008, 03:09 PM   #116
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Analogni mixer

Ja sam prodao svog Tascama 2600 i evo posteno sam u potrazi za mixerom vec 4 meseca. Posle jedno 600 mailova i 100 ebay-a varijanti, a nakon svih konsultacija sa dragim i relevantnim ljudima sa ovog foruma, doneo sam odluku i prihvatio sledeci savet: znaci kupujem potpuno ispravan (tehnicki) mikser koji se jos uvek proizvodi i ima delova, za koji kazu da nema karakter ali da mu je sve upotrebljivo i pre ampi i eq (zato sam i pitao za D&R Oriona), po ceni je prihvatljiv za nas Srpski standard, a drugi deo price koji je najlepsi jeste outboard sa karakterom znaci: pre ampi MCI, API, SSL, Focusrite Red 7, Neve 1073, Studer 169,sve ce da izadje skuplje nego mixer ali moze vremenom da se nabavlja, onda to sve u pristojan 24 kanalni SSL konvertor pa u DAW, pa nazad u sto. Znaci koncept pristojne dobre analogije i prednost DAW. Ja sam old fashion i to je po meni jedini dobar kompromis a da nije preko 50.000 eura. Trenutno sam u fazonu nabavke hardver kompresora da popunim kolekciju koju imam.
Braca is offline   Reply With Quote